U heeft een pup gereserveerd en dan:

Als u een pup heeft gereserveerd:

Als de puppy’s geboren zijn dan mogen zij drie weken geen visite ontvangen i.v.m. infectiegevaar (wat zelfs de dood bij puppy’s tot gevolg kan hebben). Tevens vinden wij het belangrijk dat Chinchin en haar puppy’s de eerste 3 weken ongestoord bij elkaar kunnen zijn. Toekomstige eigenaren zullen uiteraard via deze site op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen (en natuurlijk foto’s) en zullen ruimschoots de gelegenheid krijgen om Chinchin en haar puppy’s te komen bezoeken.

De puppy’s worden bij ons thuis grootgebracht, ze worden geboren in de werpkist in de huiskamer en na 3 weken hebben ze een grote puppy ren tot hun beschikking. Bij mooi weer gaan de puppy’s in de puppy ren naar buiten. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan de socialisatie van huis, tuin en keukengeluiden. Als de puppy’s iets ouder zijn, dan gaan we stukjes met ze wandelen, en zodoende leren om aan een halsband en riem  te lopen.

In de vierde week mogen de eigenaren de puppy’s komen bewonderen, en in de zevende week hun definitieve keuze maken. De puppy’s mogen met 8 weken naar hun nieuwe eigenaren. U ontvangt van ons de koopovereenkomst, de stamboom (wordt nagestuurd), Europees paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts een puppypakket en het puppylogboek (gewicht tabel van 0 tot 8 weken van uw puppy). De puppy’s worden ingeënt (zes weken), gechipt, dna getest (test op afstamming van de teef en dekreu) en ontwormd met 2, 4, 6 en 8 weken.

De puppy gaat mee naar huis:

Het opvoeden van een puppy kost veel tijd. In het eerste levensjaar leert de pup meer dan in de rest van zijn/haar leven. U moet er rekening mee houden dat u, zeker in de eerste maanden, intensief bezig bent met uw pup, o.a. leren om alleen te zijn, het zindelijk maken van uw pup en de gehoorzaamheidscursus. Wij raden u aan om een bench aan te schaffen, als uw puppy moe is heeft het een eigen plek om even te bekomen van alle nieuwe indrukken. Omdat uw puppy nog moet leren om alleen te kunnen zijn, kunt u dit oefenen door hem steeds iets langer in de bench te laten.

Benodigdheden voor de nieuwe pup:

Voer en drinkbakken (roestvrij staal en op hoogte verstelbaar om maagtorsies na het eten te voorkomen).

Halsband en riem.

Bench.

Eventueel ligkussen of mand.

Speelgoed en kauwbotjes.